Audi osvježio Q7 golemom maskom

Ako može "zinuti" BMW, može i Audi!

I do sad je model Q7 karakterizirala oveća maska, ali sad su prečke na njoj opet vertikalno postavl
AutoMoto / Flash | 26. 06. 2019. u 13:45 Bljesak.info
The next level of the Audi Q7

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveći SUV iz Ingolstadta nakon četiri godine na tržištu dobio je nov izgled, po uzoru na dizajnerski izričaj svih ostalih Audijevih modela u ponudi.

Novi Audi Q7 u prodaju stiže krajem godine, a od prethodne verzije razlikuje se novim prednjim branikom i maskom te LED svjetlima s novim svjetlosnim potpisom. Uz nove aluminijske kotače, donekle je izmijenjen i straga. Novi su stražnji branik i stražnja svjetla smještena iznad velike centralne kromirane lajsne, koja se proteže duž cijele stražnje strane auta.

Osim što je dobio nov izgled, redizajnirani Q7 sada je 11 milimetara duži (5063 mm), uz isti međuosovinski razmak (2994 mm).

U unutrašnjost je također osvježena. Najveća novost je moderan sustav infotainmenta s dvama zaslonima s dijagonalom 10,1-inča, a tu su već poznati digitalni kokpit, trokraki upravljač i head-up displej, prenosi Auto Start. Prtljažnik sada zaprima 865 litara.

Novi Q7 i dalje se nudi s 5 ili 7 sjedala, a motori koji će biti u ponudi su dva 3,0-litrena dizelaša s 231 i 286 KS te 3,0-litreni benzinac s 340 KS. Najsnažnija verzija SQ7 očekuje se dogodine. Uz snažne motore, novi Q7 dobio je i sustav upravljanja svih četiriju kotača, zračni ovjes i 48-voltni blagi hibridni sustav. Cijene se još ne znaju.

Kopirati
Drag cursor here to close