Av av brum brum

6 automobila stvorenih za pse

Svaki automobil na ovoj listi je prilagođen psima te nudi jednostavan pristup psima i niz dodataka za siguran i efikasan prijevoz.
AutoMoto / Flash | 10. 02. 2020. u 10:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nama potpuno prirodna stvar - automobil, a psima potpuno novi svijet. Izlaze iz svoje komfor zone, stoga treba da im se prilagodimo koliko možemo. Trenutno u svijetu raste broj automobila koje nude opcije kako bi se vaš pas vozio ugodnije nego ikad.

Nissan X-Trail je dostupan sa opcijom 'PAW PACK' koja uključuje rampu za za lakši pristup, te posudu za vodu koja spriječava prolijevanje. Ove opcije su dostupne i kod većine novih ili rabljenih Land Rover modela koji ima i prenosivi tuš. Mjehur sa vodom i nastavkom za prskanje kako bi odstranili blato, ali i neugodne mirise psa.

Svaki automobil na ovoj listi je prilagođen psima te nudi jednostavan pristup psima i niz dodataka za siguran i efikasan prijevoz.

1. Škoda Citigo - najbolji automobil za pse poput čivave. Oboje malo, lagano, a i vaš bankovni račun će vam biti zahvalan. Pored toga, svaka Škoda je dostupna sa aksesoarima kompanije koje se odnose na sigurnost i udobnost pasa, pokrivači za sjedala, obloge za prtljažnike, ali i specijalno razvijen pojas, dostupan u raznim veličinama

2. Mini Cooper ALL4 Countryman - najbolji automobil za pse poput Border kolija, rase koja postoji stotinama godina. Jako praktičan automobil sa velikim prtljažnikom od 450 litara, a ukoliko ih preklopite ima čak 1390 litara prostora. Donji prag poklopca prtljažnika izuzetno je nizak, ali dizajn vozila je takav da je automobil malo povišen od standardnog automobila, što ne bi trebalo predstavljat neku prepreku border koliju. Mini ima i opciju otvaranja prtljažnika ukoliko prođete nogom ispod zadnjeg branika.

3. Ford B-Max - najbolji automobil za pse poput Whippetsa, malog engleskog hrta. Nije mnogo duži ili širi od Fieste, ali klizna vrata i visoki krov ga čine mnogo praktičnijim, kao i nedostatak centralnog stuba između prednjeg i stražnjeg sjedišta kad otvorite vrata. Iako se više ne proizvodi, dostupni su za kupiti.

4. VW Tiguan - najbolji automobil za pse poput pudlica. Nešto niži od prethodnika olakšava ovim malim, ali elegantnim psima da se jednostavno 'ukrcaju'. Ono što ovaj model čini posebnim je paket dodataka Tiguan Pet.

5. Nissan X-Trail - najbolji automobil za pse poput Jack Russela. Kompletan paket prilagođen je malim šapama. Klizna rampa, štitnik između prtljažnika i stražnjih sjedala, pseći krevet koji se može prati, posuda za vodu otporna na prosipanje, odjeljke za odlaganje poslastica, nema šta nema!. Samo oprez, svakim dodatkom cijena automobila raste!

6. Citroen Berlingo - najbolji automobil za pse poput labradora. Berlingo je kao stvoren za labradoreve šape koje ćete rado povesti sa sobom na vikend-izlet. Bez obzira hoćete li kupiti najnoviju varijantu ili nešto stariju, dvostruka klizna vrata znače doslovno slobodu. Tvrdi materijali u unutrašnjosti dobro će podnijeti oštre šape ukoliko zaboravite pokrivače. Prtljažnik ima prostora na pretek, a zadnji prozor se otvara odvojeno od vrata prtljažnika što je veliki plus.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close