Old school Street race

Stotinu najbržih automobila iz regije u Mostaru

''Jedan od naših ciljeve je skloniti ove ljude s ceste i dovesti ih u neko okruženje gdje mogu pokazati svoja mehanička i vozačka umijeća'', kazali su organizatori.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 14. 06. 2018. u 11:15 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Automobilistička utrka Old school Street race Mostar, na kojoj će sudjelovati preko stotinu najbržih automobila iz regije, održat će se ovog vikenda u Mostaru na pomoćnoj pisti mostarskog aerodroma u Kosoru.

Riječ je o utrci ubrzanja na 402 metra koja se smatra za jednu od najatraktivnijih utrka u kalendaru prvenstva, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Utrka Old school Street race Mostar, koja se održava u subotu, 16. lipnja, boduje se za nacionalna prvenstva BiH, Hrvatske i Srbije, dok će se dan kasnije održava i regionalno prvenstvo.

Foto: Bljesak.info / Predstavnici Auto-moto kluba Extreme

Organizatori utrke, predstavnici Auto-moto kluba Extreme, kazali su kako očekuju više od stotinu natjecateljskih automobila iz svih država regije te nekoliko hiljada posjetitelja.

''To je jedna od rijetkih utrka gdje možete vidjeti fiću od 500 konja te druge male automobile od 500 - 600 konja koji se trkaju s nisanima, GTR-ovima nekih prerada koje nikada nisu viđene, BMW od 1000 konja i mnogo drugih zanimljivih automobila'', kazao je Goran Krešić iz Organizacijskog odbora utrke.

Najavljena je i nagradna igra za gledatelje te dosta popratnog sadržaja.

''Jedan od naših ciljeve je skloniti ove ljude s ceste i dovesti ih u neko okruženje gdje mogu pokazati svoja mehanička i vozačka umijeća'', kazali su organizatori.

Prijave za vozače planirane su u subotu od 8 do 10 sati, a gledateljima se preporučuje dolazak u 12 sati, kada počinju kvalifikacije i kada će moći vidjeti sva vozila.

Cijena ulaznice je 5 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close