Nacionalni park

Auto-Moto Rally ''Sutjeska 21'' početkom srpnja

Prvi Rally Sutjeska održan je davne 1965. godine, te da je neprekidno (26 puta) organiziran do 1990. godine.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 23. 05. 2021. u 22:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Rally Sutjeska

Nacionalni park Sutjeska i Auto 4x4 Klub organiziraju međunarodni Auto-Moto Rally ''SUTJESKA 21'', koji će biti održan 3. i 4. srpnja 2021. godine.

Ovaj, 27. Auto-Moto Rally na Sutjesci je zamišljen kao promotivni, turistički Reli ''zvjezdastog'' karaktera sa startom iz Banja Luke, Sarajeva, Bijeljine, Mostara, Tuzle, Bihaća i Doboja (posade iz BiH), te Ljubljane, Zagreba, Beograda, Skoplja, Podgorice, Novog Sada i Prištine (posade iz Regije), zatim vožnje zadatim itinererom sa nekoliko prolaznih i vremenskih kontrola, te sa ciljem na Tjentištu.

Drugog dana ove manifestacije biti će organiziran i Auto-Moto Show na parkingu NP Sutjeska, a u okviru slobodnih aktivnosti planiran je i obilazak Memorijalnog kompleksa i Perućice – posljednje europske prašume, kao i kupanje na jednom od najvećih bazena u Europi.

Napominjemo da je prvi Rally Sutjeska održan davne 1965. godine, te da je neprekidno (26 puta) organiziran do 1990. godine.

Ova turističko-sportska manifestacija trebala bi da bude iskorištena za promociju prirodnih ljepota i turističkih potencijala Nacionalnog parka Sutjeska, priopćili su organizatori. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close