Off Road

Na Blidinju za vikend VII. Off Road Rally 'Vinko Vukoja Lastvić'

AutoMoto / AutoMoto Sport | 22. 09. 2016. u 12:37 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Herceg Pro Team 24. i 25. rujna na Blidinju će se održati VII. Međunarodni memorijalni Off Road Rally “Vinko Vukoja Lastvić“.

Sudjelovati će preko 60 quadova, oko 50 motorista i preko 120 vozila iz cijele regije.

Vozila će biti podijeljena u tri katergorije: hard, soft i tourist, a atraktivnim utrkama na svoj način pridružit će se moto kroseri i quadovi.

Sedma utrka u kalendaru OFS BiH koja se boduje za prvenstvo BiH ima međunarodni karakter, a propozicije su jednostavne: vozači ne moraju biti profesionalci, dovoljno je malo hrabrosti, vozačku dozvolu i ljubav prema vozilima.

Svi oni koji dolaze iz daleka stižu već u petak, a službeni dio započinje u subotu. Sudionici će, na čelu s Marijom Vukoja Lastvić, u sjećanje na pok. Vinka položiti vijenac na groblju kod Sv. Ante gdje je sahranjen.

Zatim slijedi orijentacijska vožnja, a u popodnevnim satima vozi se brzinac u blizini Blidinjskog jezera koji je otvoren za sve gledatelje.

U večernjim satima , nakon službenog dijela utrke, biti će organizirana večera i svirka za sve sudionike, sponzore i prijatelje u motelu „Hajdučke vrleti“.

U nedjelju start ponovno na brzinskom dijelu utrke u blizini jezera, a nakon toga biti će proglašenje pobjednika i dodjele priznanja.

“Pozivaju se svi ljubitelji ovog extremnog i avanturističkog sporta da sudjeluju u što većem broju na još jednom memorijalnom Off Road Rally-u, svi ste dobrodošli!”, poručili su organizatori. 

Kopirati
Drag cursor here to close