Utrke

S Verstappenom nikada nije dosadno

''Svi normalno voze osim njega, a on je projurio kao da je sam na stazi'', urlao je Max,
AutoMoto / AutoMoto Sport | 03. 11. 2019. u 13:06 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S Maxom Verstappenom jednostavno nikada nije dosadno. Bez obzira je li na stazi ili nije. Jesu li kvalifikacije ili utrka. Na VN SAD, u Texasu, mladi Nizozemac je završio kao treći.

Nije prezadovoljan, ali optimizam može graditi na činjenici da je zaostatak za prvoplasiranim Bottasom bio samo 67 tisućinki sekunde. Max nije bio među prvom trojicom još od VN Velike Britanije. Jeste u Meksiku bio je najbrži u kvalifikacijama, ali zbog kazne morao startati četvrti. Ipak, u drugoj rundi kvalifikacija došlo do bliskog susreta između njega, Kvjata i Hamiltona.

''Što se događa? Tko je sad je...no kriv? Svi normalno voze osim njega, a on je projurio kao da je sam na stazi'', urlao je Max, pa kasnije novinarima objasnio.

''Svi smo se pripremali za brzi krug, pred dolazak do posljednjeg zavoja. Mislim da je bio Seb u prvom Ferrariju pa Leclerc pa Daniil ispred mene. Svi smo usporavali kako bi si napravili prostora.Onda je Lewis dojurio kao da nema nikoga i nije mario za ostale. Mislio sam si, ako njega nije briga, nije ni mene. Pokušao sam vratiti svoju poziciju jer su svi poštivali jedni druge u tim pripremama za brzi krug. Zato je bilo tako blizu'', opisao je Nizozemac.

Hamilton je naravno imao svoje viđenje situacije.

''Pravila ne kažu da moramo voziti u koloni. Ja sam krenuo, a on se počeo sa mnom utrkivati", rekao je Hamilton koji će vrlo vjerojatno, u nedjelju u Austinu proslaviti novi naslov svjetskog prvaka, bez obzira na to što nije briljirao tijekom kvalifikacija.

Kopirati
Drag cursor here to close