U djeliću sekunde

Luđaka su odmah smjestili gdje mu je i mjesto

"Još sam ljut kao ris! S ovim činom luđaka nema veze ni organizator niti itko normalan," rekao je Šebalj.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 14. 06. 2019. u 11:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sigurno ste već imali priliku pogledati snimku s kamere iz trkaćeg Hyundaija i20 R5 slovenskog prvaka i pobjednika 45. INA Delta Rallyja Roka Turka i suvozačice Blanke Kacin koja se održala prošlog vikenda.

Malo tko nije ostao u nevjerici gledajući situaciju u kojoj se zatekao (sretni) slovenske reli vozač prilikom Shakedowna Dugo Selo, Martin Breg.

Snimka iz Hyundaija prikazuje kako su natjecatelje koji su bili u punoj brzini dijelili milimetri od teškog frontalnog sudara s VW Golfom koji se na cesti zatekao usred utrke.

Ovo automobilističko natjecanje ne pamti ovakvu situaciju. Spretni Turk je Golfa ispred sebe izbjegao vještim manevrom i pomicanjem trkaćeg bolida u desno, dovoljno tek toliko da se mimoiđe s uljezom na utrci.

Postavlja se pitanje kako je moguće da se usred brzinca osobni automobil zatekao na cesti?

Za Jutarnji list, situaciju je komentirao proslavljeni relijaš i prvak Hrvatske Juraj Šebalj koji nije krio koliko je uzrujan zbog toga što se dogodilo na 45. Delti.

"Još sam ljut kao ris! S ovim činom luđaka nema veze ni organizator niti itko normalan," rekao je i dodao: "čovjek koji je vozio Golfa bio se oglušio na sve zabrane, prošao je kraj vremenske kontrole, prošao, točnije probio policijsku barikadu i krenuo ususret Turku!"

"Srećom sve je na kraju završilo sretno zahvaljujući Turkovim relijaškiim refleksima, a moglo je biti stvarno gadno. Kada je policija kasnije uhvatila vozača odmah je završio iza rešetaka, gdje mu je po meni i mjesto."

Kopirati
Drag cursor here to close