Keep Fighting

Jean Todt: Michael Shumacher prati utrke Formule 1 na televiziji

Michael Schumacher, sedmostruki svjetski prvak Formule 1, očito se oporavio do toga da može pratiti utrke F1 na televiziji.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 01. 08. 2019. u 12:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Govoreći za Radio Monte Carlo, Jean Todt, Schumacherov bivši šef tima u Ferrariju, govorio je o svom nedavnom posjetu iSchumacheru, otkrivajući najnovije stanje legendarnog vozača.

Todt je rekao: "Uvijek sam oprezan s takvim izjavama, ali istina je, gledao sam utrku zajedno sa Schumacherom u njegovom domu u Švicarskoj".

Prošlogodišnja izvješća o Schumacherovom stanju tvrdila su da više nije 'vezan' za krevet, a Todtove tvrdnje to i potvrđuju te se čini da se legendardni Schumi oporavlja od svoje skijaške nesreće koja je potresla svijet moto sporta 2013. godine.

Michael Schumacher je tijekom skijanja izvan označene staze pao i udario glavom od kamen. Šest mjeseci je proveo u induciranoj medicinskoj komi i od tada prima privatnu njegu i rehabilitaciju unutar svog doma.

Možemo samo da zamislimo kako je Schumi uživao gledajući posljednju utrku. Najnovije vijesti o legendarnom vozaču su fantastične te se nadamo što bržem oporavku.

 

Kopirati
Drag cursor here to close