Ne zadugo

VIDEO | Red Bull mijenja boju

Za one koji su ostali oduševljeni novim izgledom vrlo brzo je stiglo razočarenje, kako su rekli iz Red Bulla radi tek o prezentacijskim bojama koje ćemo eventualno gledati još na testiranju, ali ne i 17. ožujka u Melbourneu.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 14. 02. 2019. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod imenom Aston Martin Red Bull Racing F1 momčad predstavila je svoj novi bolid za 2019. U novu sezonu Red Bull ulazi s Hondinim motorom i novom "linijom" bolida.

Ono što je vidljivo na fotografijama, jeste da na novom ima jaku puno crvene boje za razliku od prethodnih godina.

Ipak, za one koji su ostali oduševljeni novim izgledom vrlo brzo je stiglo razočarenje, kako su rekli iz Red Bulla radi tek o prezentacijskim bojama koje ćemo eventualno gledati još na testiranju, ali ne i 17. ožujka u Melbourneu.

Vozačku postavu čine Max Verstappen i Pierre Gasly. Pierre Gasly je, podsjećamo, došao na mjesto Daniel Ricciarda.

"Najviše me veseli početak sezone kako bih vidio koliko dobro surađujemo s Hondom i kakve će biti performanse novog motora. Uzbuđen sam zbog toga što ću se još više upoznati s Hondinim motorom, a nakon toga ćemo vidjeti što možemo popraviti. Naša očekivanja su velika, ali sigurno će nam trebati vremena da se stvari poslože", pričao je Max Verstappen koji je odradio svoju kaznu zbog svađe i fizičkog kontakta s Estebanom Oconom nakon utrke u Brazilu prošle godine.

Nizozemac je bio kažnjen s dva dana dobrotvornog rada. Verstappen je baš kao i Hamilton, odvozio prve kilometre na Silverstoneu.

- Jako sam zadovoljan ponašanjem bolida, motora također, s nestrpljenjem čekam prva testiranja u Barceloni. Mislim da je prvi dan prošao na najbolji mogući način.

Kopirati
Drag cursor here to close