Trebinje

Zubima i noktima: Potukle se teta i servirka zbog popare u vrtiću

Vijesti / Crna Kronika | 15. 05. 2017. u 07:01 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tučnjavu odgajateljice Natali Ninković i servirke Anđele Šarenac trebinjskog vrtića "Naša radost", Odjeljenje Police, koja je izbila u petak prijepodne, izazvala je navodno popara koja je pripremljena djeci za jutarnji obrok, objavile su Nezavisne novine.

Iako se nitko od osoblja vrtića ne želi oglasiti o ovom događaju, a na telefonske pozive novinara se nije javljao ni novi upravnik vrtića Aleksandar Vukanović, pojedini roditelji su se već počeli obraćati trebinjskim vijećnicima tražeći da se na zasjedanju, koje će se održati prekosutra, pokrene ovo pitanje ili će oni mijenjati odgojnu ustanovu.

Vukanović je, međutim, agencijama potvrdio kako će obje radnice biti saslušane pred povjerenstvom i da će, ako se utvrde elementi odgovornosti, protiv njih biti pokrenut disciplinski postupak.

Dokumentacija Službe hitne medicinske pomoći daje šturu informaciju da su i jedna i druga zatražile medicinsku pomoć, te da su im ustanovljene lakše ozljede, odnosno oguljotine na obrazima i vratu nanesene zubima i noktima.

Ova dokumentacija i medicinsko svjedočenje će, kako navode Nezavisne novine, između ostalog, biti dokazi na čijem prikupljanju policija još radi, a o svemu je obaviješten i okružni javni tužitelj u Trebinju, pa očekuje kako će se odrediti službenici Policijske uprave Trebinje.

Nezavisne novine navode kako je Natali Ninković je ovom tužiteljstvu poznata iz još jedne afere od prije četiri godine, kada je kao dotadašnja direktorica ovog vrtića bila optužena za krađu laptopa.

Kopirati
Drag cursor here to close