U rodnom mjestu

Zdravko Mamić propucan u Tomislavgradu

Vijesti / Crna Kronika | 22. 08. 2017. u 11:23 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Savjetnik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić propucan je danas u Tomislavgradu.  Mamić je propucan u mjestu Zidine, rodnom mjestu njegova oca, kojem je danas godišnjica smrti.

Bljesak.info doznaje kako su dvije za sada nepoznate osobe izašle iz šume i Mamića ustrijelile u nogu, nakon čega je on prebačen u Dom zdravlja Tomislavgrad.

Doznajemo kako će dalje biti upućen na liječenje u KBC Split.

''Stanje Zdravka Mamića je stabilno. Zadobio je prostrijelnu ranu natkoljenice. Kirurzi su ga zbrinuli i izvan je životne opasnosti. Još uvijek se nalazi u Domu zdravlja Tomislavgrad'', rekao je za Dnevnik.hr ravnatelj Doma zdravlja Ivan Bagarić.

Tomislavgrad je pod policijskom opsadom, doznaje dalje Bljesak.info, a policija traga za počiniteljima. Na noge su podignuti pripadnici policijskih uprava Tomislavgrad, Livno i Posušje, a napadači su pobjegli.

Hrvatski mediji javljaju kako je Mamić bio na grobu svog oca kojem je danas godišnjica smrti, te da se napad dogodio u trenutku dok je Dinamov gazda izlazio iz kapelice. U njegovom društvu bilo je oko 40 članova obitelji, a Zdravko je bio na čelu kolone. Čim je zakoračio iz kapelice ispred njega su iskočila dva maskirana napadača, zapucala i pogodila ga u natkoljenicu.

Očevici kažu da se čulo više pucnjeva, ali da ga je samo jedan pogodio. Metak navodno nije pogodio kost.

GNK Dinamo oštro je osudio napad na nekadašnjeg čelnika ovoga kluba, te poručio kako se radi u pokušaju ubojstva i likvidaciji savjetnika ovoga kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close