U Sarajevu

Zbog prometa drogom pripadnici FUP-a uhitili 36-godišnjaka

Vijesti / Crna Kronika | 27. 07. 2017. u 15:37 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu policijski službenici Federalne uprave policije su pod nadzorom Županijskog tužiteljstva kantona Sarajevo, poduzimali mjere i radnje i svoje nadležnosti na području Kantona Sarajevo, vezano za kazneno djelo 'Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga' iz člana 238. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

U sklopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Općinskog suda u Sarajevu izvršen je pretres na jednoj lokaciji na području općine Novi Grad Sarajevo, te je lišena slobode jedna osoba incijala A.Z. (1981.).

Prilikom pretresa oduzeta je određena količina suhe zeljaste materije koja izgledom asocira na opojnu drogu 'Canabis Sativa L', vatreno oruže i određena količina streljiva, te drugi predmeti koji potiču ili se dovode u vezu sa predmetnim kaznenim djelom.

Osoba lišena slobode je kriminalistički obrađena u službenim prostorijama Federalne uprave policije, te je u zakonskom roku uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu, predata na dalju nadležnost Županijskom tužiteljstvu kantona Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close