Kontrole na granici

Zbog mostarskog suda uhićen na granici u Gradiški

Vijesti / Crna Kronika | 28. 07. 2014. u 09:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Jedinice granične policije Gradiška su na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška 27. srpnja 2014. godine lišili slobode državljanina BiH, V. E. (1987.) jer je graničnom kontrolom utvrđeno da je za njim Općinski Sud Mostar raspisao potjernicu zbog kaznenog djela 'teška krađa'.

Osoba je kontrolirana prilikom ulaska u Bosnu i Hercegovinu u vozilu marke 'seat' registarskih oznaka Republike Francuske. V. E. je 28. srpnja 2014. godine u jutarnjim satima predat službenicima Sudske policije Posavske županije na dalje postupanje.

Policijski službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo su 27. srpnja 2014. godine u 19 sati lišili slobode državljanina BiH, R. A. (1979.) nakon što je graničnom kontrolom putnika na letu iz Ljubljane utvrđeno da osobu potražuje Općinski sud Visoko zbog kaznenih djela: 'nasilničko ponašanje', 'ugrožavanje sigurnosti' i 'otuđenje tuđe stvari'. R. A. će tijekom današnjeg dana biti predat nadležnom sudu na dalje postupanje.

Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik su 26. srpnja 2014. godine u 06:30 na Međunarodnom graničnom prijelazu Šepak lišili slobode državljanina Republike Srbije K. B. ( 1992.), nakon što je graničnom kontrolom utvrđeno da ga potražuje Interpol Wiesbaden zbog kaznenog djela 'oružana pljačka'.

Osoba je kontrolirana na ulazu u BiH, u autobusu redovne linije na relaciji Niš – Banja Luka. K. B. je 26. srpnja 2014. godine u 11:40 sati predat službenicima Sudske policije Suda BiH na dalje postupanje, priopćeno je iz Službe za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close