Nepopravljiv

Zatvorenik osumnjičen za pljačku

Vijesti / Crna Kronika | 29. 06. 2016. u 09:06 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Doboju podnijela je izvještaj protiv dvije osobe, od kojih se jedna nalazi u zatvoru, na izdržavanju kazne, zbog sumnje da su u ožujku 2012. godine izvršili razbojništvo nad radnicama trgovine "Elti" u Doboju kada su ukrali 634 KM.

Izvještaj je podnesen protiv B.S., koji se nalazi na izdržavanju kazne zatvora po pravosnažnoj presudi kojom je, zajedno s još dvije osobe, osuđen zbog razbojništva u pokušaju nad D.M. iz Blaževca, kod Pelagićeva, 19. listopada 2015., ispred ulaza u banku u Pelagićevu.

Također, za B.S. postoji osnova sumnje da je 19. ožujka 2014. godine oko 21.15 sati izvršio razbojništvo i nad radnikom benzinske crpke "Nestro Petrol" u Pelagićevu te ukrao 227 KM.

Drugi prijavljeni za razbojništvo u "Elti" je A.Đ. iz Pelagićeva, koji je 4. svibnja ove godine lišen slobode i zajedno s izvještajem o počinjenom krivičnom djelu razbojništvo predan u nadležnost Okružnom tužiteljstvu Doboj.

Za A.Đ. postoji osnova sumnje da je 16. ožujka 2012. godine zajedno s još jednom osobom izvršio razbojništvo nad radnikom benzinske crpke "Nestro Petrol" u mjestu Đukići, kod Pelagićeva, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Doboj.

Kopirati
Drag cursor here to close