Tužiteljstvo

Zatražen pritvor za majku koja je bacila dijete u kontejner

Vijesti / Flash | 18. 07. 2014. u 14:29 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kantonalno tužiteljstvo Sarajevo zatražilo je danas određivanje mjere pritvora za M. M. (1993.), osumnjičenu za ubojstvo novorođenčeta koje je 18. lipnja pronađeno u kontejneru za smeće u sarajevskoj ulici Vilsonovo šetalište.

U vezi s tim, postupajući tužitelj uputio je Kantonalnom sudu Sarajevo prijedlog za određivanje jednomjesečnog pritvora, potvrdio je Feni glasnogovornik Kantonalnog tužiteljstva Alem Hamzić.

Osumnjičenu M. M., koja je uhićena 16. srpnja, u četvrtak je saslušana u Kantonalnom tužiteljstvu, koje je donijelo naredbu za provođenje istrage zbog kaznenog djela - čedomorstvo (KZFBiH).

M. M. je uhićena nakon što su policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a Kantona Sarajevo u sklopu istrage u ovom slučaju došli do saznanja da se ova osoba rođena u mjestu Fojhari, općina Srebrenica, a nastanjena u Vogošći, može dovesti u vezu sa spomenutim teškim kaznenim djelom.

Kako je ranije priopćeno iz MUP-a KS, M. M. je u toku kriminalističke obrade u potpunosti priznala izvršenje navedenog kaznenog djela i policijskim službenicima pokazala kontejner za smeće gdje je bacila svoje novorođenče.

Kopirati
Drag cursor here to close