U bolnici

Zagreb: Preminuo 67-godišnjak, druga žrtva pijanog 26-godišnjeg vozača

Vijesti / Crna Kronika | 13. 04. 2016. u 14:55 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dubrovčanin Aleksandar Kusalović, 67-godišnjak koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći na Kvaternikovom trgu u Zagrebu, preminuo je danas u oko 11 sati na Rebru, doznaje Index.

Kusalovića su već po njegovom dolasku na Rebro morali oživljavati, a doznaje se i kako je njegova supruga - 61-godišnja Ljiljana Kusalović - preminula u kolima Hitne pomoći, nakon što je na nju naletio pijani vozač u ponedjeljak navečer kod Kvaternikovog trga u Zagrebu.

Kusalovići, bračni par iz Dubrovnika, bavili su se turizmom, a u Zagrebu su bili u posjeti.

Podsjetimo, u ponedjeljak u 21:48 sati 26-godišnji Nikola Kovačević pod utjecajem alkohola (1.92 g/kg), upravljao je osobnim automobilom marke Audi A3 zagrebačkih registracijskih oznaka Maksimirskom cestom u smjeru zapada.

Dolaskom istočnije od raskrižja s Domjanićevom ulicom, zbog neprilagođene brzine kretanja skrenuo je u desno i udario u rubni kamen nogostupa, sletio na nogostup kojim se nastavio kretati, te nakon naleta na kutiju Elektre sišao s nogostupa, prešao kolnik Domjanićeve ulice, te naletio na metalnu ogradu, a potom i na metalni stup semafora.

U nekontroliranom kretanju naletio je na troje pješaka sa sjeverne strane Kvaternikova trga, a potom na prometni znak.

Nakon okrznuća osobnog automobila Audi A4 zagrebačkih registracijskih oznaka, zaustavio se u desnoj prometnoj traci, te se pješice udaljio s mjesta događaja do Ulice Biskupa Josipa Galjufa, gdje su ga građani zadržali do dolaska policijskih službenika, nakon čega je uhićen.

Kopirati
Drag cursor here to close