Promjena mentaliteta

Vučić: Reforme, rad, zakoni – odmah!

Vijesti / Flash | 27. 07. 2014. u 08:17 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je da Srbija mora početi raditi i mijenjati se, a da se Vlada neće plašiti i neće odstupiti od reformi i zakona kojima je rad svrha i koji trebaju omogućiti brže i lakše zapošljavanje i nova radna mjesta.

- Svaka od ovih mjera ima samo jedan cilj, a to je da ljudi u Srbiji rade. Rad je jedini način da nam, zaista, bude bolje. Rad mora biti naša glavna ideologija, osnova naše vjere, naš zalog za svaku i svačiju budućnost - istaknuo je Vučić u pismu koje je objavio na svom Facebook i Twitter profilu.

U tekstu je podsjetio na riječi kojima je ta vlada i dobila mandat na izborima: "Reforme odmah! Zakoni odmah! Rad odmah!".

Premijer ocjenjuje da je onaj tko se sukobi sa srpskim mentalitetom, navikama i taborima, osuđen na propast.

- Taj začarani krug moramo prekinuti i pobijedimo sebe. Nema zavjera, za sve što nam se dogodilo u najvećoj mjeri, krivi smo sami. Sanjali smo i stradali, vrijeme je da se probudimo - ukazao je srbijanski premijer, prenosi Tanjug.

Također, kako prenosi agencija Beta premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u naredna dva dana biti smijenjeno više od pet direktora javnih poduzeća i najmanje 300 direktora u Elektroprivredi Srbije (EPS).

Kopirati
Drag cursor here to close