Vučić: Nema tu ništa trange - frange
Premijer, predsjednik 2u1
OBJAVA: Utorak, 11. travnja 2017. 8:24
IZVOR: Fena
AUTOR: D.L.
Aleksandar Vučić
0

''Nisam ništa mijenjao i nema tu ništa trange - frange, nego sam izašao na izbore i dobio povjerenje naroda''

Izabrani predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je u ponedjeljak da nije mijenjao funkciju premijera za funkciju predsjednika Srbije, već je izašao na izbore i pobijedio.

''Nisam ništa mijenjao i nema tu ništa trange - frange, nego sam izašao na izbore i dobio povjerenje naroda'', rekao je Vučić za Happy TV i podvukao da nema riječi ni o kakvom mijenjanju funkcija.

Na pitanje o tome tko će biti premijer, Vučić je rekao da sve sagledava svaki dan i da treba pronać mandatara.

On je rekao da predsjednik predstavlja Srbiju i u zemlji i u inozemstvu i podvukao da će, naravno, njegova uloga kao predsjednika Srbije biti dovoditi gospodarstvenike u zemlju i dodao da je predsjednik Tomislav Nikolić to prilično uspješno radio.

Kako je rekao, kao predsjednik će moći lakše raditi na strateškim stvarima, da će imati vremena i za pisanje, ali i da će mu nedostajati ta vrsta žestoke dnevne aktivnosti za koju je rekao da "ubija", ali izvlači energiju i nagoni da stižete svuda.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.