U pijanom stanju

Vozači pod uticajem alkohola udarili jednog, a ujeli drugog policajca

Vijesti / Crna Kronika | 04. 07. 2014. u 08:56 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Gradišci i Derventi napadnuti su policijaci od nesavjesnih i pijanih vozača. U Gradišci je protekle noći policijsku patrolu vrijeđao, a zatim jednog policajaca udario nogom, vozač 'Audija' P.S. (1993.) iz Laktaša.

Prethodno se oglušio na naređenje da stane, jer je prebrzo vozio, a napao je policajca nakon što je patrola sustigla i zaustavila njegovo vozilo ispred jednog ugostiteljskog lokala. Prilikom legitimiranja i utvrđivanja identiteta vozač je izašao iz vozila i počeo je da vrijeđa policijske službenike nazivajući ih pogrdnim imenima, a zatim je jednog policijskog službenika odgurnuo rukama, istovremeno ga udarivši u predjelu noge.

Vozač P.S., kao i suputnik M.V. (1991.) su lišeni su slobode, izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da imaju više od jednog promila alkohola u organizmu, priopćeno je danas iz CJB Banja Luka. U tijeku je kriminalistička obrada i utvrđivanje prekršajne i kaznene odgovornosti, za šta će nadležnom tužiteljstvu i sudu biti dostavljen izvještaj.

Drugi napad na policijske službenike dogodio se u Prnjavoru, protkle noći, oko 03:15 sati, od vozača automobila marke 'Renault' Z.N. (1983.) iz Prnjavora, koji se neprilagođenom brzinom kretalo iz smjera Darvente prema Prnjavoru. S obzirom da se vozač oglušio na policijsko naređenje izdato stop palicom i nastavio da se udaljava u nepoznatom smjeru, policijski službenici su nastavili potjeru za njim i sustigli ga u mjestu Lužani.

Prilikom legitimiranja i utvrđivanja identiteta vozač je izašao iz vozila i počeo je da vrijeđa policijske službenike nazivajući ih pogrdnim imenima, a zatim je jednog policijskog službenika ugrizao u predjelu nadlaktice, a drugom nanio ozljedu oštrim predmetom u predjelu dlana. Vozač Z.N. lišen je slobode, a izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da ima više od jednog promila alkohola u organizmu.

Kopirati
Drag cursor here to close