Nestao

Vojska se uključuje u potragu za nestalim Josipom Bokšićem

Vijesti / Crna Kronika | 19. 01. 2015. u 09:52 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz čapljinske vojarne Božan Šimović jutros je upućeno 50 vojnika Oružanih snaga BiH prema Širokom Brijegu gdje bi trebali sudjelovati u potrazi na nestalim mladićem Josipom Bokšićem, doznaje Bljesak.info.

Kako nam je potvrđeno, vojnici će u Širokom Brijegu sačekati službenu zapovijed ministra obrane te krenuti u potragu.

Mladić (26) iz širokobriješkog sela Jare posljednji put viđen je u petak oko 16 sati u Jarama. Bio je odjeven u plavu trenirku, sivu duksericu s kapuljačom, a na nogama je imao bijele tenisice.

Za mladićem tragaju mještani i GSS, a ako itko ima bilo kakvu informaciju, obitelj moli da im javi na broj telefona 063 699 016.

Bio je odjeven u plavu trenirku, sivu duksericu s kapuljačom, a na nogama je imao bijele tenisice.

Pripadnici Gorske službe spašavanja i danas su nastavili potragu za Bokšićem iz širokobriješkog sela Jare, izjavio je za Fenu predsjednik Upravnog odbora Saveza gorskih službi spašavanja u BiH Zdenko Marić.

Po njegovim riječima, pripadnici GSS-a dosad su vršili potragu na području Mostarskog blata te po okolnim brdima no zasad nisu pronašli nikakvih tragove o nestalom.

''Dosad smo pretraživali metodom brze pretrage na nama interesantnim područjima, no zasad bezuspješno. Međutim pretraga se i dalje nastavlja, a dobili smo informaciju da će se u potragu uključiti vojska i policija'' kazao je Marić, izrazivši nadu kako će dobra koordinacija svih strana dovesti do brzog pronalaska nestalog.

Kopirati
Drag cursor here to close