HBŽ

Vlada upošljava 118 ljudi i kupuje specijalnu policijsku opremu

Vijesti / Flash | 07. 08. 2014. u 06:17 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Hercegbosanskoe županije je na 26. sjednici održanoj 6. kolovoza usvojila Plan prijema vježbenika/volontera VII. stupnja stručne spreme ili visokog obrazovanja Bolonjskog sustava studija (VSS), Plan prijema vježbenika i volontera više školske spreme (VŠS) i srednje stručne spreme (SSS).

Kako je priopćeno, Vlada je zadužila Ministarstvo rada, zdravstva socijalne skrbi i prognanih da zatraži od Agencije za državnu službu FBiH da raspiše natječaj za prijem 38 vježbenika i 32 volontera VII. stupnja stručne spreme (VSS), te da Ministarstvo rada, zdravstva socijalne skrbi i izbjeglih raspiše konkurs za prijem 13 vježbenika i 13 volontera više stručne spreme i 11 vježbenika i 11 volontera srednje stručne spreme.

Donesena je Odluka kojom se odobravaju financijska sredstva u iznosu od 30.000,00 KM Ministarstvu unutarnjih poslova Hercegbosanske županijske potrebnih za nabavku specijalne policijske opreme.

Vlada je odobrila Upravi za pitanja branitelja HBŽ-a 15.000,00 KM za pokriće troškova organizacije obilježavanja Dana pobjede i sjećanja u Rujanima, kao i 2.500,00 KM Zavodu za javno zdravstvo za potrebnu nabavku antirabičnog cjepiva (cjepiva protiv bjesnoće), priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close