Odgovaraju CCI-ju

Vlada HBŽ: Radimo punim kapacitetom i ne bavimo se besmislicama

Vijesti / Flash | 05. 06. 2015. u 14:59 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Hercegbosanske županije (HBŽ) u priopćenju za javnost objavljenom kao reakcija na izvješće o radu Vlade i Skupštine HBŽ-a koje je objavila nevladina organizacija CCI, navodi kako Vlada radi "punim kapacitetom i ne bavi se besmislicama".

"Vrata predsjednika Vlade i svih ministarstva uvijek su otvorena za dobivanje i provjeru svih informacija. Samo na taj način se može objektivno informirati javnost o radu, aktivnostima i Programu rada Vlade Hercegbosanske županije.

Da Vlada radi punim kapacitetom i da se ne bavi besmislicama potvrđuju 54 održana sastanka premijera Vlade Hercegbosanske županije od 7. svibnja do 3. lipnja 2015. godine, redovito održavanje sjednica Vlade Hercegbosanske županije i brojne aktivnosti svih ministarstava na donošenju veoma bitnih odluka i aktivnosti na pripremi određenih zakona i propisa za sve žitelje Hercegbosanske županije kako bi se na višu razinu podigao sveukupni život", navodi se u priopćenju.

Iz Vlade HBŽ-a pozvali su predstavnike međunarodne zajednice i medijske kuće da se obrate za sve ono što ih zanima i da dobiju odgovor kako bi se na taj način "izbjegle dezinformacije i poluistine koje se plasiraju u javnosti o radu Vlade Hercegbosanske županije".

Podsjetimo, Centri civilnih inicijativa su objavili monitornig rada Vlade i Skupštine HBŽ-a, koji kaže da su rezultati rada Skupštine i Vlade HBŽ-a u prvom kvartalu 2015. godine porazni.

''Sedam mjeseci od izbora, Vlada i Skupština su, praktično na početku. No i na samom početku, umjesto da se koncentriraju na nagomilane probleme građana županije i njihovo rješavanje, i vlast i dio javnosti se opet bave besmislicama. S druge strane, nepovjerenje između stranaka koje čine vladajuću koaliciju nije prevaziđeno, nego su samo razlozi koji leže u osnovi tog nepovjerenja privremeno 'sklonjeni u stranu''', piše u monitoringu CCI-ja.

 

Kopirati
Drag cursor here to close