Miroslav Kutle

Vjera u pravni sustav BiH

Vijesti / Flash | 30. 09. 2011. u 06:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vjerujem u pravni sustav BiH i vjerujem u pozitivan ishod ovog procesa, izjavio je jučer za Agenciju CMC nakon sudskog ročišta u Sarajevu u slučaju "Gradski podrum" hrvatski biznismen Miroslav Kutle.

Miroslav Kutle, hrvatski biznismen pojavio se jučer na Županijskom sudu u Sarajevu koji bi narednog tjedna trebao donijeti Odluku o ovom predmetu. Županijski sud u Sarajevu uvrstio je u dokaze ekpertizu Ekonomskog instituta u Sarajevu.

Kutle je kratko prokomentirao slučaj ističući da je sudu priložena obimna dokumentacija i najnovija ekpertiza koju potpisuje tim uglednih profesora Ekonomskog Instituta u Sarajevu s Antom Domazetom na čelu.

"Sud je uvrstio ekpertizu Ekonomskog instituta u Sarajevu i mislim da se odmah sad, zahvaljujući stručnoj analizi pravnih i ekonomskih eksperata, vidi da se radi o školskom primjeru politički montiranog procesa u Hrvatskoj i da će dalje razotkrivanje činjenica dovesti točno i do aktera i onih svih skupina koje su u tome sudjelovale", izjavio je Kutle, prenosi agencija CMC.

Kopirati
Drag cursor here to close