Kiša i vozači

Više nesreća u HNŽ: Kod Stoca teška prometna nesreća, promet obustavljen

Vijesti / Crna Kronika | 05. 09. 2015. u 12:23 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom dana na području HNŽ zabilježeno je nekoliko prometnih nesreća, uglavnom sa materijalnom štetom. U subotu oko 10 sati zabilježena je prometna nesreća na magistralnoj cesti M-17, kod Konjica.

Kako se vidjelo na mjestu nesreće, vozač Golfa 2 je iz neutvrđenih razloga skrenuo i udario u brdo, te je na vozilu nastala znatna materijalna šteta. Neslužbeno saznajemo da ozlijeđenih nije bilo.

Kako je iz MUP-a HNŽ priopćeno za Bljesak.info u 10:50 sati dogodila se prometna nesreća u mjestu Tasovčići u kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

U sudaru su sudjelovali Jovan I. (1965.) iz Bileće koji je bio za upravljačem automobila Renault i Dženana Š. koja je bila za upravljačem automobila Audi. U ovoj nesreći je vozačica Audija zadobila lakše tjelesne ozljede.

Prema informacijama iz Auto - moto saveza RS, nedaleko od Ljubinja se dogodila teža prometna nesreća. Prema izvješću nesreća se dogodila na cesti između Stoca i Ljubinja, na lokalitetu Podvrsnik. Promet je bio obustavljen za teretna vozila i autobuse, dok su putnički automobili prometovali otežano. Kako je priopćeno iz Policijske postaje Berkovići došlo je do izlijetanja sa ceste i prevrtanja automobila Kia, ali ozlijeđenih nije bilo.

Pored navedenih prometnih nesreća, nešto poslije 15 sati bilježimo i dvije prometne nesreće između Mostara i Čitluka. U prvoj u blizini mjesta Sretnice, kako neslužbeno saznajemo, jedna je osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

Druga prometna nesreća se dogodila na oko kilometar od ulaska u Čitluk, u mjestu Čitluk selo. Sudjelovali su automobili Citroen C2 i dostavni automobil Fiat.

 

Kopirati
Drag cursor here to close