Stari grad

VIDEO| Mostar: Napadnuti škotski navijači

Vijesti / Crna Kronika | 20. 07. 2017. u 06:20 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Desetak razbojnika bacilo je baklje prije napada na skupinu od oko 50 Aberdeenovih navijača na području Starog Grada u Mostaru.


Napad na navijače Abredeena by goloviliga

Kako piše britanski Daily Mail nekoliko Aberdeenovih navijača odvedeno je u bolnicu nakon napada, koji se dogodio u srijedu navečer 23.30 sati.

Glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić je za Bljesak.info rekao kako je događaj prijavljen u 23.30 sati u srijedu navečer.

''Događaj je okarakterizian kao napad, za sada nepoznatih osoba, bakljama i bocama na goste tog lokala'', rekao je Marić dodajući da policija traga za osobama koje su sudjelovale u napadu.

Podsjetimo, uzvratna utakmica drugog pretkola Europske nogometne lige se igra u četvrtak, 20. srpnja, na stadionu Pecara, s početkom u 20:45 sati.

Aberdeen fans attacked in Bosnia

A group of around a dozen masked thugs attacked around 50 Aberdeen fans Several Dons supporters taken to hospital after the attack on Wednesday night Around 200 supporters are in Mostar ahead of the second leg qualifer Derek McInnes has warned Siroki Brijeg his players won't be intimidated in the partisan surroundings of the Pecara Stadium on Thursday night after emerging from the cauldrons of Celtic Park and Ibrox with victories under his command.

Kopirati
Drag cursor here to close