Riječ na riječ

VIDEO | Što je Dodik ponovio 18 puta u 14 minuta?

Vijesti / Flash | 19. 01. 2017. u 12:49 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oni, koji su detaljno pratili što je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik govorio tijekom obraćanja javnosti povodom američkih sankcija, izbrojali su kako je čak 18 puta u 14 minuta, koliko je trajalo obraćanje, spomenuo ''odlazeću američku administraciju''.

Tako je, između ostalog, rekao kako je ''Republika Srpska pod kontinuiranim udarom odlazeće američke administracije'', kako ''odlazeća administracija nije uspjela'', da nije ''podlegao pritisku odlazeće američke administracije'', da ''odbacuje duh Daytona koji je promovirala odlazeća američka administracija'', da je ovo ''manifestacija sile odlazeće američke administracije'', te da je ''isfrustrirana odlazeća američka administracija'' kao i da je ''teško govoriti o potezu odlazeće američke administracije''.

Dodik je rekao kako je ''izabran voljom naroda, a ne odlazeće američke administracije'', da je ''čuo toliko prijetnji od odlazeće američke administracije''.

''Sad ću biti još više protiv BiH koju želi odlazeća administracija SAD. Nisu dali niti jedan dokaz da je kršim Dayton. Nikada se nisam ogriješio ni o jedan zakon, a pogotovo ne o Ustav. Ovo je dokaz da sam bio u pravu'', rekao je Dodik ustvrdivši kako vjeruje da će se nova američka administracija drugačije odnositi prema BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close