drž ne daj

Uz malo muke: Grabar-Kitarović Nikoliću dala i treći poljubac

Vijesti / Flash | 25. 11. 2015. u 15:24 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović na Pantovčaku je dočekala sudionike summita Brdo-Brioni. Sa svakim se ponaosob pozdravila, kako je i predviđeno protokolom. S većinom je razmjenila i poljupce, ali kad je na red stigao predsjednik Srbije stvari su se "zakomplicirale".

Naime, Grabar-Kitarović je srdačno dočekala srpskog kolegu pruživši mu ruku. Nakon toga su uslijedila dva poljupca u obraz i činilo se da je tu kraj protoklarnom pozdravljanju, no Nikolić je predsjednici Hrvatske odlučio dati i treći poljubac.


Grabar-Kitarović to je malo zbunilo, ali na Nikolićevo 'inzistiranje' ipak mu je dala i treći poljubac. Sve se završilo uz osmijehe, a Nikolić je nakon toga srdačno pozdravio i slovenačkog kolegu Boruta Pahora.

Nikolić je sa summita u okviru procesa Brdo-Brioni poručio da očekuje obnavljanje prijateljstava u regiji i uspostavljanje suradnje, prenosi N1.

"Dat će Bog da se uvijek ovako sastajemo i da obnavljamo prijateljstva i uspostavljamo suradnju", napisao je Nikolić na svom Twitter profilu.

Kopirati
Drag cursor here to close