Lišeni slobode

Uvjetno pušten iz mostarskog zatvora, pa pošao preko granice

Vijesti / Crna Kronika | 24. 04. 2017. u 16:02 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na MGP Orašje prilikom izlaska iz BiH 23.4.2017. slobode je lišen S. N. (1983.) jer je utvrđeno da ima zabranu napuštanja teritorija BiH zbog uvjetnog otpusta, a koju je izdao Kazneno-popravni zavod Mostar. Bh. državljaninu je odbijen izlazak iz BiH. O događaju je obaviješten KPZ Mostar.

Službenici postrojbe Granične policije Aerodrom Sarajevo 22.4.2017. slobode su lišili M. R. (1977.) nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Banja Luci zbog kaznenog djela 'Utaja'. Državljanin BiH je stigao na Međunarodni aerodrom Sarajevo letom iz Osla. Predat je službenicima Sudske policije Istočno Sarajevo.

Službenici PGP Aerodrom Tuzla 22.4.2017. na letu iz Dortmunda lišili su slobode A. F. (1986.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Bugojnu zbog kaznenog djela 'Nasilje u obitelji'. Državljanin BiH predat je službenicima Odjeljenja sudbene policije sudova u Tuzlanskoj županiji.

Službenici Postrojbe granične policije Bijeljina 23.4.2017. slobode lišili su M. T. (1980.), državljanina Republike Srbije. Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Policijska uprava Bijeljina Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske raspisala tjeralicu zbog kaznenog djela 'Navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja'.

Osoba je kontrolirana prilikom ulaska u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Popovi i predata službenicima PU Bijeljina MUP-a Republike Srpske, navodi se u izvješću Granične policije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close