Vraca - Trebević

Usred Sarajeva oteo djevojku pa ubijen u razmjeni vatre?

Vijesti / Crna Kronika | 29. 07. 2015. u 11:55 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Adis Đorđijević (1983) ubijen je jučer na putu Vraca - Trebević prilikom pucnjave s policijom koja je bila u potjeri za njim nakon što je, navodno, oteo djevojku Lejlu M. u Kantonu Sarajevo, neslužbeno je potvrđeno za Nezavisne novine iz više izvora

Irfan Nefić, glasnogovornik MUP-a KS-a, kazao je za Nezavisne novine kako je oko 14.20 sati prijavljeno da je u Ulici Hamdije Ćemerlića u Novom Sarajevu nepoznati muškarac na silu nepoznatu žensku osobu ugurao u ljubičasto vozilo Škoda Fabia, te se velikom brzinom udaljio prema naselju Vraca.

''O događaju je obaviješten dežurni tužitelj, a na mjestu događaj je izvršen uviđaj'', dodao je Nefić uz napomenu da se radi na rasvjetljavanju ovog događaja. Za sve dalje informacije o tome što se događalo na području Istočnog Sarajeva Nefić uputio je novinare na tamošnju policiju.

Danka Tešić, glasnogovornica CJB-a Istočno Sarajevo, kazala je za Nezavisne novine kako je patrola policije iz Kantona Sarajevo bila u potjeri za škodom, te da ju je sustigla u mjestu Miljevići.

''Tu je došlo do razmjene vatre i vozač škode je ranjen. On je prevezen u Klinički Centar Univerziteta u Sarajevu'', rekla je Danka Tešić navodeći tek inicijale vozača.

Djevojka je privedena u Policijsku stanicu u Istočnom Sarajevu, a još nije utvrđeno tko je ranio, odnosno ubio vozača škode. Glasnogovornica kaže kako će se vještačenjem parafinskih rukavica sudionika ovog događaja naknadno utvrditi tko je ubio Đorđijevića.

''Tko ga je pogodio, odnosno je li se sam ranio, je li ga pogodila djevojka ili policija, još se ne zna, kazao je za Nezavisne novine izvor blizak istrazi.

 

Kopirati
Drag cursor here to close