Kradljivci ne miruju

Ukradeno nekoliko automobila, dva zapaljena; Filmska potjera za kradljivcem

Vijesti / Crna Kronika | 20. 11. 2014. u 20:34 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklih dana MUP HNŽ je zabilježio nekoliko krađa osobnih automobila, od kojih su dva zapaljena. Kako je priopćeno iz MUP-a, u dva slučaja paljenja vozila vjerojatno se radi o obijesti, jer nakon krađe nisu evidentirana kaznena djela nego su jednostavno zapaljena.

Neslužbeno doznajemo da je u proteklih nekoliko dana ukraden Golf jednoj profesorici u Mostaru, ali je pronađen i vraćen vlasnici. 

Bljesak.info doznaje da je jednom mostarskom poduzetniku, na području Sarajeva otuđen automobil BMW X6, dok je bio na službenom putu . Nakon prijavljene krađe, na terenu su obaviještene sve patrole na području KS i MUP-ovi susjednih županija.

Ukradeni BMW X6 je primjećen na području HNŽ, te je uslijedila potjera za vozačem i ukradenim automobilom. Kradljivac se, kako neslužbeno doznajemo koristio prikrivanjem na pojedinim dionicama ceste, ali je na kraju zaustavljen na cesti prema Stocu, te je priveden.

Osim toga policija je evidentirala i pokušaj krađe automobila Golf 1 u Ulici Zrinjskog Frankopana (naselje Bijeli brijeg) u noći sa srijede na četvrtak.

Kopirati
Drag cursor here to close