Bez tenzija

Uhićene četiri osobe zbog ubojstva u Trnopolju

Vijesti / Crna Kronika | 31. 07. 2014. u 10:13 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Prijedoru je radeći na rasvjetljavanju ubojstva Muharema Balića (62) i Almira Redžića (48) lišila je slobode četiri osobe iz Prijedora - potvrđeno je iz Centra javne sigurnosti Prijedor.

Uhićeni su K.Z., K.A.,T.M. i K.H.

Na osnovu naredbe Okružnog suda Banja Luka, izvršen je pretres na više lokacija, te pronađena i oduzeta određena količina vatrenog naoružanja i streljiva.

U tijeku je vještačenje određenih materijalnih dokaza, kao i rad na rasvjetljavanju okolnosti izvršenja krivičnog djela, navodi se u priopćenju. Balić i Redžić ubijeni su 28. srpnja u večernjim satima u kafiću "San" u Trnopolju kod Prijedora.

Irhan Redžić, vlasnik ugostiteljskog objekta "San" u Trnopolju, zatekao je njihova beživotna tijela u tom objektu te je slučaj odmah prijavio policiji.

Vlasnik lokala je ispričao da je oko 22 sata otišao iz objekta, a Baliću i Redžiću ostavio ključ i rekao im da zaključaju lokal kada budu htjeli otići, a ključ ubace na mjesto koje im je naznačio. U momentu njegovog odlaska iz lokala Balić i Redžić ostali su sami. Nakon nešto više od sat vremena Irfan Redžić je čuo dva rafalna pucnja, a potom zatekao na podu njihova beživotna tijela.

Budući da su mediji krenuli s podizanjem tenzija, iz prijedorske policije apelirali su da se smanje tenzije. Istraga je, kažu, pokazala da je isključeno koristoljublje i sukob na nacionalnoj osnovi.

Kopirati
Drag cursor here to close