u vrijednosti od 2500 km

Uhićena žena iz Hrvatske koja je krala nakit iz kuća u Banja Luci

Vijesti / Flash | 28. 08. 2015. u 08:19 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Banja Luci uhitila je Z.N. iz Koprivnice, u Republici Hrvatskoj, koja je ulazila u obiteljske kuće i krala zlatni nakit.

Ova žena iz Hrvatske uhićena je jučer, nakon što je Policijskoj stanici Banja Luka Lazarevo, oko 12.30 sati, vlasnica obiteljske kuće u ulici Ivana Gorana Kovačića, prijavila da je uočila nepoznatu žensku osobu kako žurno izlazi iz njene kuće, nakon čega je utvrdila da u kući nedostaje zlatni nakit (tri zlatne narukvice, dva zlatna prstena i jedan zlatni privjesak), ukupne vrijednosti oko 500 KM.

Istoga dana, u ulici Ivana Gorana Kovačića u Banja Luci, policija je lišila slobode Z.N., kod koje su pronašli otuđeni zlatni nakit, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Banja Luka.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je Z.N. i 26. kolovoza ove godine, u popodnevnim satima, na isti način iz obiteljske kuće u ulici Živojina Preradovića u Banja Luci otuđila zlatni nakit u vrijednosti oko 2.000 KM.

Nakon izvršene kriminalističke obrade, Z.N. će uz izvještaj o počinjenim kaznenim djelima ''krađa'', biti predana u nadležnost tužilaštva na dalje postupanje.

Kopirati
Drag cursor here to close