Problematična susjeda

Uhićena zbog vađenja osigurača susjedima, pa završila na psihijatriji

Vijesti / Flash | 04. 08. 2016. u 08:32 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Doboju lišila je jučer slobode S.P. iz tog grada, koja je u ulazu stambene zgrade u kojoj stanuje, tri puta tijekom dana vadila osigurače iz elektro-ormara i onemogućila dovod električne energije u tri susjedna stana.

Postupajući po prijavi stanara, policijski službenici su oko 12.30 sati izašli na lice mjesta zajedno s radnicima ZP "Elektrodoboj“ a.d. Doboj koji su vratili osigurače i osigurali dovod električne energije.

Nakon toga, S.P. je dva puta vadila osigurače iz elektro-ormara koji je dispečerska služba osigurala na odgovarajući način, priopćeno je iz CJB Doboj.

U obavljenom razgovoru S.P. je izjavila da je vadila osigurače jer joj dispečeri nisu htjeli ponovo uključiti dovod električne energije, koji joj je isključen zbog neizmirenja dugova.

Zbog bojazni da će nastaviti s vršenjem protiupravne radnje, kao i njenog neuravnoteženog ponašanja S.P. je lišena slobode, a potom prevezena u dobojsku bolnici, odjeljenje neuropsihijatrije gdje je zadržana na liječenju.

O ovom slučaju je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Doboj, a u tijeku je dokumentiranje kaznenog djela samovlašće, navode iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close