Banja Luka

Uhićena šestorica kradljivaca automobila

Vijesti / Crna Kronika | 10. 12. 2015. u 11:17 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šest osoba osumnjičenih da su na području grada Banja Luka počinila dvanaest kaznenih djela protiv imovine, uhićeno je u nastavku akcije "Fresh" koju provodi Centar javne bezbjednosti (CJB) Banja Luka u koordinaciji sa Okružnim tužiteljstvom.

Srna saznaje da su uhićeni Zoran Lajšić (50), Mirko Malić (22), Nenad Pucarević (21), Zoran Đukić (18), Miloš Zrnić (18) i Zoran Popović (48), svi iz Banja Luke.

U priopćenju iz CJB navodi se da je policija, po naredbi Osnovnog suda, izvršila pretres kuća i stanova na četiri lokacije u Ulici Carice Milice, Karađorđevoj, Ulici Poljskog partizanskog odreda i Makarija Sokolovića, i tom prilikom su pronađeni predmeti koji potiču iz kaznenih djela i mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Među pronađenim predmetima su automobil "Audi", ključevi od automobila "Passat", "Audi" i "Opel", te ručna bomba M52 i više komada metaka, prenosi Srna.

Nakon kriminalističke obrade, utvrđeno je da su uhićene osobe, zajedno i odvojeno izvršile kaznena djela - krađe putničkih automobila, oduzimanje motornih vozila, teške krađe u kućama i putničkim automobilima, nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i drugih radnji na štetu fizičkih osoba.

CJB Banja Luka će protiv uhićenih osoba dostaviti izvještaj o počinjenim kaznenim djelima nadležnom tužiteljstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close