Akcija sjenka

Uhićena sedmorica koja su ukrala 20.000 KM cigareta

Vijesti / Crna Kronika | 21. 04. 2015. u 08:51 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedam osoba uhićeno je u policijskoj akciji "Sjenka“, a sumnja se da su organizirano izvršili dvadeset krađa i pričinili štetu od oko 20.000 KM, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Banja Luka.

Fena je objavila kako su slobode lišeni Željko Grubor, Jovica Grujić, Aleksandar Vučić, Đorđe Brnić, Nemanja Umjenović, Vladimir Stanić i Srđan Macanović.

Izvršen je pretres na osam lokacija na području Grada Banja Luka koje koriste osobe koje se sumnjiče da su od 29. listopada 2014. godine do 20. travnja 2015. godine, na području Grada Banja Luka, izvršili devet teških krađa, jedno djelo ''teška krađa u pokušaju'' i deset kaznenih djela prikrivanja.

Pronađeni su i izuzeti odjevni predmeti koji su korišteni prilikom izvršenja kaznenih djela, SIM kartice, mobilni telefoni, računala, nelegalno oružje i streljivo različitog kalibra, a koji će poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Uhićeni se sumnjiče da su obijali markete i kioske, odakle su otuđili razne vrste cigareta, koje su zatim prodavali, čime su pričinili materijalna štetu u iznosu većem od 20.000 KM.

Akcija je, kako je priopćeno, rezultat višemjesečne istrage usmjerene na rasvjetljavanje i dokazivanje kaznenih djela protiv imovine.

Kopirati
Drag cursor here to close