Pregled

Uhićen zbog nasilja u obitelji; Migranti otkriveni među ivericom

Vijesti / Crna Kronika | 17. 06. 2017. u 01:23 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Granične policije BiH 15.6.2017. godine na malograničnom prijelazu Gradiška prilikom ulaska u BiH slobode su lišili 51-godišnjeg bh. državljanina. Utvrđeno je da J. M. potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog kaznenog djela 'Nasilje u obitelji ili obiteljskoj zajednici'. Predat je službenicima Sudske policije Banja Luka.

Istoga dana je na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, na letu iz Kölna lišen slobode 29-godišnji bh. državljanin. Putovničkom kontrolom su službenici GPBiH utvrdili da Ć. N. potražuje Općinski sud u Visokom zbog kaznenog djela 'Posebni slučajevi krivotvorenja isprave' u stjecaju s KD 'Sprječavanje službene osobe u vršenju službene radnje'. Predat je službenicima Sudbene policije sudova u Kantonu Sarajevo.

Pripadnici Jedinice granične policije Bijeljina 16.6.2017. na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača kontrolom teretnog motornog vozila u tovarnom prostoru otkrili su tri državljana Afganistana. Kamionom je državljanin Srbije prevozio ivericu iz Rumunjske u BiH.

Ilegalni migranti predati su pripadnicima Službe za poslove sa strancima koji su pokrenuli proces njihove readmisije, propisane Sporazumom o readmisiji sa Srbijom, navodi se iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close