Brčko DC

Uhićen osumnjičeni za krijumčarenje droge u Austriju i Sloveniju

Vijesti / Crna Kronika | 14. 04. 2014. u 15:01 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici policije Brčko distrikta danas su uhitili 47-godišnjeg muškarca sa područja Brčkog, čiji su inicijali V.S. koji se dovodi u vezu sa izvršenjem kaznenih djela iz oblasti rasturanja narkotičkih sredstava.

Akcija je provedena u nastavku međunarodne operacije "Šiling". Glasnogovornik brčanske policije Halid Emkić precizirao je da su policijski službenici ranije prikupili podatke o ovom muškarcu, te su ga tijekom vikenda locirali.

Osumnjičeni V.S. će uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu biti predat Tužiteljstvu BiH radi daljeg kaznenog procesuiranja, s obzirom da se sve aktivnosti u ovoj međunarodnoj operaciji na teritoriji BiH provode po naredbi Tužiteljstva i Suda BiH.

U međunarodnoj akciji kodnog naziva "Šiling" na području Brčko distrika, Tuzlanske županije, Republike Srpske i Slovenije koja je izvedena 10. travnja uhićeno je 18 osoba zbog sumnje da su se kao članovi organizirane kriminalne grupe bavili krijumčarenjem opojnih droga i trgovinom oružja iz BiH u Austriju i Sloveniju.

Kopirati
Drag cursor here to close