PP Mostar

Uhićen čelnik Unije neovisnih sindikata FBiH Josip Milić

Vijesti / Politika | 08. 02. 2014. u 00:35 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Kako smo obaviješteni noćas desetak minuta iza ponoći policajci su iz stana odveli profesora Josipa Milića predsjednika Unije neovisnih sindikata Federacije BiH u policijsku postaju u Mostaru.

Kada se posljednji put javio na mobitel dvadesetak minuta iza toga rekao je kako je uhićen. Poslije toga mobitel mu je isključen", stoji u priopćenju Unije neovisnih sindikata FBiH.

Pretpostavlja se kako je profesor Milić uhićen nakon jučerašnjih prosvjeda u Mostaru.

Kako navode u priopćenju, Unija neovisnih sindikata Federacije BiH na čijem je čelu Milić nije bila organizatorom prosvjeda najvjerojatnije je uhićen po nagovoru stranačko HDZ-ovih obavještajaca koji državne obavještajne agencije kao što je SIPA koriste u stranačke svrhe u cilju očuvanja svojih kriminalnih pozicija. 

Milić je poznat kao organizator najviše prosvjeda pred zgradom Vlade Neretvansko-hercegovačke županije i kao borac protiv kriminala i terora oduzimanja radničkih prava kojega sprovode Dragan Čović, Miroslav Ćorić i ostala kriminalna vrhuška HDZ-a".

"Ovo je jasna poruka kako je uz zlouporabu obavještajno policijskih državnih institucija HDZ spreman sve protivnike na licu pravde strpati u zatvor", stoji u priopćenju za javnost kojeg potpisuje tajnik Unije neovisnih sindikata FBiH Ivica Mustapić.

Kopirati
Drag cursor here to close