od ranije poznat policiji

Uhićen Banjalučanin koji je oštetio vrata na katoličkoj crkvi

Vijesti / Crna Kronika | 07. 02. 2016. u 12:04 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučka policija uhitila je muškarca iz tog grada koji je oštetio vrata na katoličkoj crkvi Blažena djeva Marija u Mišinom Hanu kod Banje Luke, potvrdila je glasnogovornica Centra javne sigurnosti Banja Luka Marija Markanović.

Slučaj je prijavljen Policijskoj stanici Potkozarje jutros oko 8.45 sati. Markanović je rekla da je policija nakon izlaska na mjesto događaja uhitila Đ.M. (1974.). Pronađena je i motorna pila kojom je Đ.M. oštetio vrata katoličke crkve.

O svim okolnostima ovog događaja upoznat je dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naložio da se obavi uviđaj i preuzmu mjere i radnje kako bi utvrdilo činjenično stanje, u skladu s kojim će kvalificirati kazneno djelo.

Neslužbeno, uhićen je Đuro Majstorović, a radi se o osobi koja je od ranije poznata policiji i više puta je liječena u psihijatrijskoj ustanovi. Markanović je naglasila da Centar javne sigurnosti Banja Luka oštro osuđuje napad na vjerske objekte i poziva građane da se uzdrže od svakog vida nasilničkog ponašanja.

Kopirati
Drag cursor here to close