Ubojstvo, pa samoubojstvo

Ubojica djevojke iz Sarajeva počinio samoubojstvo

Vijesti / Crna Kronika | 23. 03. 2014. u 14:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rasim Pljevljak, osumnjičen za ubojstvo Sadete Alomerović i ranjavanje njenog brata Sameda počinio je samoubojstvo na području Stojčevca", potvrdio je Irfan Nefić glasnogovornik MUP-a KS.

"Trenutno sam na putu prema Ilidži da vidim što se događa. Ne mogu vam još ništa službeno reći", kazala je za 'Dnevni avaz' tužiteljica Županijskog tužiteljstva u Sarajevu.

Kristina Jozić, glasnogovornik Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) potvrdila je da su obaviješteni od policije da je ovo ubojstvo počinio njihov pripadnik zaposlen u Specijalnoj jedinici za podršku SIPA-e.

"Pripadnici SIPA-e su sinoć nazočili očevidu na licu mjesta. No, s obzirom da Ministarstvo unutarnjih poslova Kantona Sarajevo i Županijsko tužiteljstvo u Sarajevu provode istragu više informacija o ovom slučaju ne možemo priopćiti", kazala je Jozić.

Kako se neslužbeno saznaje Pljevljak je pripadnik Alfa tima u antiterorističkoj jedinici. Samed Alomerović je pak operiran i nalazi se Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

"Pacijent je operiran noćas. Riječ je o teškim ozljedama i on je u vrlo teškom stanju", potvrdila je za 'Dnevni avaz' Biljana Jandrić, šefica Službe za odnose s javnošću KCUS-a.

Ozlijeđeni je smješten na Klinici za anesteziju i reanimaciju, a zadobio je prostrijelnu ranu grudnog koša, kontuziju pluća, frakturu 12 torakalnog i prvog slabinskog pršljena.

Kopirati
Drag cursor here to close