Mafijaški obračun?

Ubijen bosanski Rambo

Vijesti / Crna Kronika | 14. 09. 2014. u 09:20 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cazinjanin Nedžad Kličić, poznat kao Rambo stradao je u noći sa subote na nedjelju u mjestu Ostrožac, u krvavom obračun vatrenim oružjem, javio je lokalni portal Cazin.net.

Za medije je u MUP-u USŽ-a potvrđeno kako je oko dva sata došlo do pucnjave u objektu, no o identitu policija nije mogla govoriti.

Prema pisanju portala Cazin.net na društvenim mrežama su počele kružiti priče da se radi o mafijaškom obračunu u kojem je stradao upravo Kličić.

Kako doznaje cazinski portal iz još neprovrđenih izvora, a prema riječima očevidaca, Kličić je ubijen od strane nepoznatih osoba, maskiranih s fantomkama na glavama te dugim cijevima. Sve ogodilo nevjerovatno brzo, gdje je Kličić likvidiran, a isti su pobjegli s mjesta događaja. Kako navodi izvor ovog portala, radi se o specijalnoj mafijaškoj organizaciji.

Kličić je više puta bio predmetom policijskih istraga i privođenja zbog posjedovanja oružja, tuča i obračuna, remećenja javnog reda i mira i prometnih nezgoda.

Nekoliko godina ranije Kličić je preživo pokušaj ubojstva, kada mu je pucano u glavu, a Kličić je nakon toga izjavio da "glavna uloga nilkada ne umire".

Rambo je internet publici i široj javnosti u BiH, ali i regiji, poznat i po svojim snimcima na YouTubeu pod nazivom "Born for action", na kojima koristi vatreno oružje.

Kopirati
Drag cursor here to close