Veteranka

U Zenici uhićena Bosanka koja pljačka po čitavoj regiji

Vijesti / Crna Kronika | 20. 01. 2015. u 16:12 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sabaheta Džindo kraljica džeparoša (54), nastanjena u Sarajevu koja je u subotu u Prijedoru, na robnoj pijaci "Vilako" od vlasnice štanda, Prijedorčanke Zdenke Boroja ukrala torbicu u kojoj je osim osobnih dokumenata, papira i pečata firme bilo i 11.050 maraka i 7.470 eura uhićena je u ponedjeljak oko 22 sata u Zenici.

U pratnji policije je sprovedena u Prijedor gdje se nalazi na krim. obradi. Vijest o uhićenju veteranke u krađama potvrdila je 'Dnevnom avazu' osobno Zdenka Boroja. Kaže da je tisuću posto sigurna da je upravo Džindo pokrala.

"Bila sam jutros na prepoznavanju. I odmah sam rekla da je to ona, mada je bila svježe isfrizirana. Čula sam da se brani pričom kako je kleptomanka, da boluje od šizofrenije, ali ni sekunda nemam dileme da me je ona pokrala. To je žena koja je u ruci držala sivi džemper", kaže Boroja koja ima malo nade da će novac koji joj je ukrala Sabaheta Džindo ponovno vidjeti.

U CJB Prijedor potvrđeno da je uhićena Sabaheta Džindo i to u Zenici zbog postojanja osnova sumnje da je u Prijedoru počinila kazneno djelo teška krađa. U toku je istraga na dokumentiranju slučaja, a Džindo će u pritvoru od trenutka uhićenja biti 24 sata.

Kopirati
Drag cursor here to close