Krađe i razbojništvo

U Vojnu provaljeno u tri kuće; Konjic: Razbojništvo uz prijetnju vatrenim oružjem

Vijesti / Crna Kronika | 17. 11. 2014. u 11:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U naselju Vojno koje se nalazi sjeverno od Mostara prijavljena je provala u nekoliko kuća. Iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info priopćeno je kako je prvo prijavljena provala u kuću vlasnika M.J. koja se dogodila u petak.

Kako je vlasnik prije policije ušao unutar kuće, tako je ''povrijedio'' mjesto provale, tako da policija nije mogla utvrditi i izuzeti eventualne tragove. Tom prilikom u susjedstvu M.J. prijavljena je provala u još dvije kuće vlasnika S.A. i M.Š.

U ovim kućama je urađen očevid, te je ustanovljeno da je iz kuća otuđen izvjestan broj predmeta, tehnike i slično. Na osnovu izuzetih dokaznim materijala, službenici policije tragaju za počiniteljima, navode iz policije.

U subotu je u Konjicu izvršeno razbojništvo u trgovačkoj radnji 'Ram prom'. Kako Bljesak.info doznaje u trgovinu su ušle dvije maskirane osobe koje su uz prijetnju vatrenim oružjem od radnika tražile novac.

Iz kase su otuđili oko 250 KM, te su nakon toga otišli u nepoznatom smjeru. Policija je dokumentirala ovaj slučaj razbojništva, te se poduzimaju dalje mjere i radnje kako bi se počinitelji pronašli.

Kopirati
Drag cursor here to close