Trovanje

U tvornici kod Karlovca poginuo 28-godišnji radnik, drugi ozlijeđen

Vijesti / Crna Kronika | 05. 05. 2016. u 21:23 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tragična nesreća u pogonu tvrtke za proizvodnju biodizela 'MEBU' u Netretiću kod Karlovca odnijela je jedan život – smrtno je stradao radnik, 28-godišnjak, dok je drugi ozlijeđen i zbrinut je u Općoj bolnici Karlovac.

Nesreća se dogodila u četvrtak oko 17 sati, kad su zaposlenici, neslužbeno se doznaje, navodno išli provjeravati razinu plinova u šahtu, objavio je KA portal.

Prvi susjedi zgroženi su ovom tragedijom, nagađaju što se moglo zbiti da nestane jedan mladi život, no što se doista dogodilo utvrdit će policijska istraga. Uz policiju je na mjesto nesreće stigla županijska državna odvjetnica Gordana Križanić i po prvim neslužbenim naznakama 'ovo je novi tragični slučaj Martinović'.

Kako se saznaje, jedan je radnik ušao u spremnik što je bio uobičajeni posao i po svemu sudeći odmah pao. Drugi mu je krenuo u pomoć i odmah osjetio da gubi svijest i zazvao pomoć – nakon toga se ničega ne sjeća, ali srećom je naišao vozač cisterne koji je začuo poziv u pomoć i vjerojatno odmah počeo s izvlačenjem, no za jednog je od radnika, nažalost, bilo prekasno. Drugi se radnik za sada dobro oporavlja u Općoj bolnici Karlovac.

Što se točno dogodila danas poslijepodne u Modruš Potoku kod Netretića, pokazat će rezultati očevida, objavio je KA portal.

Kopirati
Drag cursor here to close