Drvar

U šumi ubijen sačmaricom

Vijesti / Crna Kronika | 31. 08. 2015. u 09:48 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djelatnici Policijske postaje Drvar su, prema zaprimljenoj dojavi, u nedjelju oko 8 sati u šumi kod mjesta Ataševac u blizini Drvara pronašli beživotno tijelo 40-godišnjeg P.T. iz Drvara.

Očevid su na mjestu događaja obavili djelatnici PU Drvar, MUP-a Hercegbosanske županije, dežurni liječnik Doma zdravlja Drvar i županijska tužiteljica koji su tom prilikom utvrdili da je P.T. ubijen iz vatrenog oružja.

U izjavi za Fenu županijska tužiteljica Snježana Kukrić je kazala kako je izvršenom obdukcijom u mrtvačnici Županijske bolnice u Livnu potvrđena nasilna smrt vatrenim oružjem i to lovačkom puškom - sačmaricom.

Dodala je kako je smrtno stradali u subotu oko 18 sati otišao u smjeru šume odakle se više nije vraćao, nakon čega su mještani pokrenuli potragu. Pronađen je u nedjelju ujutro.

''O ovom slučaju je pokrenuta opširna istraga'', kazala je županijska tužiteljica.

Kako je za Bljesak.info rekao Ivica Vrdoljak glasnogovornik Uprave policije MUP-a HBŽ P.T. je u subotu između 18 i 19 sati otišao u sječu drva u obližnju šumu.

Kako se nije vrtaio obitelj i prijatelji su organizirali potragu koja te večeri nije dala rezultate. U nedjelju oko 8 sati je P.T. pronađen mrtav, te je o ovom događaju upoznata policijska postaja Drvar, MUP HBŽ, kao i dežurni tužitelj.

Urađena je obdukcija nastradalog, te je utvrđeno da je P.T. zadobio rane u predjelu vrata i glave od djelovanja vatrenog oružja, te da je došlo do naprsnuća mozga tom prilikom. Policija postupa prema prikupljenim saznanjima, te do ovog trenutka još nije nitko uhićen, ali postoje indicije o počinitelju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close