Teška prometna nesreća

U sudaru između Čapljine i Stoca poginula jedna, a ozlijeđene tri osobe

Vijesti / Crna Kronika | 01. 09. 2014. u 18:21 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak oko 16 sati na prometnici između Čapljine i Stoca dogodila se teška prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom.

Kako je za Bljesak.info priopćeno iz MUP-a HNŽ ova prometna nesreća se dogodila na lokalitetu Vrhovnik u mjestu Domanovići i u njoj su sudjelovala vozila Opel Kadett i Hyundai Galloper.

U Opelu su se, prema kazivanju iz MUP-a HNŽ, nalazili Drago B. na mjestu vozača, Ana B. na mjestu suvozača, te maloljetnica (2003.)kao putnik u vozilu. U Hyundaiu je bila samo vozačica M.Dž. iz mjesta Pješivac, općina Stolac.

Do prometne nesreće je došlo kada je vozač Opela iz još neutvrđenih razloga skrenuo u lijevi kolnički trak, i tom prilikom se sudario sa nadolazećim Hyundai vozilom. Na mjestu nesreće poginula je Ana B., dok su teške tjelesne ozljede zadobili Drago B. i M.Dž. i nalaze se van životne opasnosti.

11-godišnjakinja je zadobila lakše tjelesne ozljede. Očevid su na mjestu nesreće uradili službenici Jedinice prometne policije PU Čapljina uz nazočnost dežurne tužiteljice.

Iz MUP-a HNŽ je istaknuta zahvalnost vatrogascima iz Čapljine koji su veoma brzo reagirali pri izvlačenju unesrećenih iz vozila.

Dežurna tužiteljica je u izjavi za Bljesak.info navela da će se poduzeti sve zakonom predviđene mjere kada je ova nesreća u pitanju kako bi se rasvijetlile okolnosti koje su dovele do tragičnih posljedica. Također potvrdila je da će se tijekom utorka raditi obdukcija smrtno stradale osobe.

Kopirati
Drag cursor here to close