Čekaju se rezultati

U Srbiji očekuju brzo uhićenje napadača na Vučića

Vijesti / Flash | 19. 07. 2015. u 11:42 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izrazio je očekivanje da će nadležni organi BiH poduzeti sve da uhite osumnjičene "za pokušaj ubojstva premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima", javlja Tanjug.

"Očekujem da će to biti učinjeno brzo i da će se pokazati učinkovitost te da će svi oni koje smo očima vidjeli da su pokušali linč na našeg premijera odgovarati vrlo brzo.
Tužiteljstvo BiH vodi istragu i sačekat ćemo rezultate, a MUP je u stalnom kontaktu s ministrom sigurnosti BiH Draganom Mektićem i ministrom unutarnjih poslova RS-a Draganom Lukačem", kazao je Srefanović na konferenciji za novinare.

Stefanović navodi sa je MUP Srbije učinio sve sto je mogao u suradnji s BiH i RS i da će izaći u susret u svemu što se od MUP-a Srbije bude tražilo, a može biti od pomoći.

"Čekat ćemo rezultate istrage", rekao je Stefanović, navodeći da nadležni organi Srbije nemaju istražne mogućnosti "u slučaju pokušaja ubojstva Vučića u Potočarima 11. srpnja na obilježavanju 20. godišnjice zločina u Srebrenici".

Kopirati
Drag cursor here to close