Winnipeg

U skladištu pronađena tijela četiri bebe

Vijesti / Crna Kronika | 22. 10. 2014. u 07:03 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jednom iznajmljenom skladištu u gradu Winnipegu na zapadu Kanade pronađena su tijela četiri bebe, priopćila je lokalna policija. U priopćenju se navodi da policajci "ispituju određeni broj pojedinaca" u sklopu istrage o otkriću leševa beba, dok patolozi istovremeno provode obdukciju, prenosi kanadski Huffington Post.

"Prerano je za reći što se ovdje dogodilo", izjavio je na konferenciji za medije policijski načelnik Eric Hofley, koji je otkriće tijela opisao uznemirujućim i nevjerojatno tragičnim. Hofley je dodao kako policiji u posljednje vrijeme nije prijavljen niti jedan slučaj nestanka beba, navodi Fena.

Ako se i ne radi o zločinu, "nije dozvoljeno pohranjivati ljudske ostatke u skladištima", dodao je Hofley. Policija je navela da su tijela beba pronašli zaposlenici firme koja iznajmljuje skladišta dok su provodili inventuru skladišta u najmu jednog kriminalca, prenosi Dnevnik.hr.

Prema navodima medija koji citiraju policijsko izvješće, tijela beba pronađena su u ponedjeljak navečer u jednoj od soba u skladištu. Za sada nije poznato koliko dugo su tijela beba bila u spomenutoj sobi, a bebe je pronašao jedan od radnika i sve to prijavio policiji.

Kopirati
Drag cursor here to close