Traži se čahura

U pucnjavi na Buni ozlijeđena jedna osoba

Vijesti / Flash | 22. 07. 2015. u 19:02 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu u poslijepodnevnim satima dogodila se pucnjava u mjestu Buna u mostarskoj općini.

Policija istražuje navodno ranjavanje jedne osobe na Buni, a kako je Feni kazao glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić uviđaj je u tijeku, a policija će tijekom četvrtka imati više informacija.

Po njegovim riječima, jedna je osoba s Bune došla u Centar urgentne medicine - CUM, gdje je rekla da ima prostrijelne rane. Međutim, prema trenutnim informacijama ne radi se o takvoj vrsti rana, no utvrđeno je postojanje ogrebotina.

Policijske ekipe su još uvijek na terenu, ali za sada nisu pronašli nikakve čahure, međutim, ponovio je Marić policija će u javnost sutra moći izaći s više informacija.

Inače, osoba je od ranije poznata policiji.

Kako je za Bljesak.info potvrdila dežurna tužiteljica, iz policije je priopćeno da je prvo došlo do verbalnog sukoba između dvojice muškaraca, nakon čega se obračun nastavio pucnjavom.

Doznaje se kako je vjerojatno ispaljen jedan metak.

Također, Bljesak.info neslužbeno doznaje kako osoba koja je pogođena nije zadobila teže tjelesne ozlijede, čak da nije ni hospitalizirana.

Tužiteljica je dala upute policiji da se s počiniteljem i oštećenim obave razgovori kako bi se došlo do sazanja zbog čega je došlo do incidenta.

Kopirati
Drag cursor here to close