Vatrogasci ih izvlačili

Stravična nesreća kod Žepča: Tri osobe poginule

Vijesti / Crna Kronika | 06. 02. 2016. u 23:33 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U teškoj prometnoj nesreći, koja se u subotu oko 23.15 sati dogodila na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Goliješnica kod Žepča, poginule su tri osobe, a tri osobe su zadobile teške tjelesne ozljede i nisu bile u životnoj opasnosti.

Prema informacijama dežurnog operativnog službenika policije MUP-a ZDŽ u sudaru su sudjelovala dva vozila, jedno terensko vozilo Toyota Land Cruiser, austrijskih registracija, i putnički automobil Mercedes, u kojem su se nalazile sve tri poginule osobe.

Do nesreće je najvjerojatnije došlo usljed neprilagođene brzine uvjetima vožnje na ovom dijelu magistralne ceste, gdje se često događaju teške prometne nesreće sa smrtnim posljedicama. Sinoćnji sudar vozila bio je izravan i strahovito težak.

Kako navodi 'Dnevni avaz' u nesreći su poginuli Oliver Hrkać (1997.), Monika Antolović (1997.) i Nevena Mijić (1996.), svi s područja općine Žepče. Ozlijeđeni su Enisa (43, generalna direktorica kompanije Bekto Precisa), Bisera (49) i Ermin Bekto (11) svi s područja Goražda.

"Odmah nakon dojave na mjesto teške nesreće pristigle su dežurne ekipe hitne medicinske pomoći, pripadnici vatrogasne jedinice i policije. Tri teško ozlijeđene osobe iz vozila Toyota Land Cruiser su prebačene na Odjel urgentne medicine Kantonalne bolnice Zenica, gdje im je ukazana pomoć. Za sada ne raspolažemo informacijama o stupnju njihovih ozljeda, koje su prema prvoj službenoj informaciji", priopćeno agenciji Fena teže prirode i nisu životno ugroženi.

Na mjestu nesreće specijalizirani tim pripadnika vatrogasne jedinice je izvlačio poginule osobe iz vozila, jer su vozila uništena i deformirani dijelovi vozila priklještili su nastradale putnike.

Pripadnici policije MUP-a ZDŽ osigurali su mjesto nesreće, a promet na magistralnoj cesti M-17 je bio u prekidu i vozila su se usmjeravala na zaobilazne lokalne ceste.

Očevidne radnje na mjestu nesreće obavila je dežurna ekipa Sektora kriminalističke policije MUP-a ZDŽ na čelu sa dežurnom županijskom tužiteljicom ZDŽ Adisom Kadušić.

Dio istražnih radnji o ovoj teškoj prometnoj nesreći obaviti će se tijekom nedjelje.

Kopirati
Drag cursor here to close